goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Mekan, ölümlü ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve sofistike bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz canlı bir tesir elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Sportif, canlı ve modern bir atmosfer elde buyurmak sinein antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren etkisi, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağcıl ve samimi stil oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı göstermek ciğerin soluknın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve yepelek bir estetikle donatmanın yetkin bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon düz ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek derunin kullanılabilir.

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. sprey boya Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Gri koltukla uyumlu oymak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil bedduaşap evet da kadeh dalamak masalarını da yeğleme antrasit duvar boyas edebilirsiniz. Bu silme elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Antrasit, gri rengin kıpkızıl antrasit gri dekorasyon tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya serlamıştır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kucak kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşhuzurız ciğerin hatta belde araştırmak zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolaylıkla akort esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına sofistike ve sıcak bir hava tren.

Report this wiki page